Konst

I juni 1999 åkte jag och några vänner till Österlen och gick på akvarellkurs hos Hasse Karlsson. Där väcktes min kärlek till akvarellen som medium, och målandet blev ett fritidsintresse som växte sig starkare och starkare, för att så småningom bli en del av mitt yrkesliv. Sen många år håller jag själv kurser för att dela med mig av min glädje i målandet. Välkommen in på fliken KURSER om du vill hänga på!

Som konstnär har jag genom åren fortsatt att utforska akvarellens uttrycksmöjligheter och att utmana dess begränsningar, men jag prövar mig också fram med andra tekniker och fascineras av olikheter och kombinationsmöjligheter. Min bildvärld är varierande också beträffande motivval och abstraktionsgrad - välkommen att ta del av den i GALLERIET!

Välkommen också att se konsten i verkligheten, i mina ateljéer eller på något av de aktuella gallerier du finner under fliken UTSTÄLLNINGAR. Nu under pandemin är möjligheterna att besöka utställningar begränsade, men hör av dig om du finner något av intresse i bildgalleriet här på hemsidan.

Törnquist & Törnquist AB

Adress:
Frans Löfströms väg 21
27294 Simrishamn   

Kontakta oss

Telefon: 0706-856712
E-post: anna.tornquist@gmail.com

Social media